Audio Monitor met GSM module, geluidsdetectie en GPS tracking

Een van de kleinste audio monitor's of te wel een GSM Bug met geluidsdetectie voor automatisch uitbellen maar ook een accurate GPS tracker. Dit is een sterk verbeterde versie van Audio monitors die al langer op de markt zijn.De microfoon is sterk verbeterd en er kan nu een afstand van circa 10 meter worden overbrugd. De GPS tracker maakt gebruikt van de nieuwste plaatsbepaling en geeft een nauwkeurig beeld op Google maps waar de Audio Monitor zich bevindt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 59,00

Bestelt voor 16.00 op werkdagen. De volgende dag geleverd. lees meer...

Heb je vragen over dit product Bel ons.

Retourneren binnen 14 dagen, betaalde bedrag terug betaald  

Minimaal 1 jaar garantie

Productbeschrijving
Details

Audio monitor met GSM zender en GPS tracker

Dit is de nieuwste en verbeterde versie van de bekende audio monitors die door middel van een GSM verbinding je in staat stelt om mee te luisteren wat er in een ruimte wordt gezegd.. Deze Audio monitor/GSM Bug heeft een verbeterde microfoon waarmee niet alleen een grote afstand mogelijk wordt (tussen de 10 en 15 Meter) maar de stemmen duidelijker kunnen worden onderscheiden. Ook is de audio monitor/GSM bug uitgerust met geluidsdetectie. Dit betekent dat de monitor automatisch uit kan bellen bij het waarnemen van geluid. Daarmee is het zeker dat je geen enkel gesprek zult missen want de geluidsdetectie belt je op je telefoon zodat je direct mee kan luisteren.Als laatste functie is de sterk verbeterde GPS plaatsbepaling. De GPS plaatsbepaling biedt de mogelijkheid om in Google Maps de exacte locatie te bepalen waar de audio monitor zich bevindt.

De behuizing is klein en het stroom verbruik is laag, (standbij gebruik is 1,9mA) waardoor de batterij van 150mA ongeveer drie dagen kan werken.

Deze GSM bug is iedeaal als je wlit afluisten wat er in een ruimte wordt gezegd maar ook om te kunnen kijken waar de GPS trackerzich bevindt. Je kan dus denken dat de GPS tracker in een tas of een auto wordt plaatst zodat de plaats van de persoon/tas of auto te volgen is. Een duidelijk aanrader als je thuis of op kantoor wilt weten wanneer er iemand binnenkomt.

De GSM bug met ingebouwde GPS tracker kan dus voor vele doeleinden worden gebruikt naast het afluisteren kan je de plaats bepalen van bijvoorbeeld een koffer, een auto of een persoon.

Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Audio Monitor met GSM module, geluidsdetectie en GPS tracking