Smart Thermometer

Een van de kleinste thermometers ter wereld. Wishbone is een contactloze thermometer die dus zonder direct contact werkt. De thermometer wordt in de mobiele telefoon geplaatst en de na het starten van de App kan de temeperatuur binnen twee seconden worden afgelezen op het scherm van de smartphone. De thermometer samen met de App kan overal de temperatuur van nemen zoals een baby, een kleuter maar ook van uw poes of hond zonder dat er aanraking nodig is. Maar ook voor vloeistof zoals babyflesje of een buiten temperatuur.


 

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 49,85

Bestelt voor 16.00 op werkdagen. De volgende dag geleverd. lees meer...

Heb je vragen over dit product Bel ons.

Retourneren binnen 14 dagen, betaalde bedrag terug betaald  

Minimaal 1 jaar garantie

Productbeschrijving
Details

Wishbone contactloze thermometer

De kleinste thermometer ter wereld. Wishbone is een contactloze thermometer die dus zonder direct contact werkt. Het is voldoende om de thermometer in de buurt te brengen en de temperatuur wordt weergegeven op je telefoon. Niet alleen contactloos maar ook razendsnel. Het neemt niet meer dan 2 seconden om de temperatuur vast te stellen. De App van de Wishbone thermometer biedt de mogelijkheid om de temperatuur op te slaan zodat er op een later tijdstip opnieuw naar gekeken kan worden. Dit is natuurlijk heel gemakkelijk om bij ziekte van bijvoorbeeld uw kind, het temperatuursverloop te kunnen volgen. Een heel andere toepassing is voor een en stel om de juiste temperatuur te vinden van de eisprong voor bevruchting. De unieke vorm van de Wishbone, een Y, maakt het nemen van de temperatuur en het bekijken op de mobiele telefoon erg gemakkelijk. Doordat er geen contact wordt gemaakt met het oppervlak is de Wishbone thermometer erg hygiënisch. De Wishbone thermometer is op dit moment de enige die zowel op Andriod als iOS mobiele telefoons werkt.

De Wisbone meet niet alleen lichaamstemperatuur maar ook:

 • de omgevings temperatuur
 • de temperatuur van
  • Voedsel
  • Vloeistof
  • Glas
  • Plastic
  • alle denkbare andere temperaturen

 

Het aflezen kan zowel in Celsius als in Fahrenheid. De maximale temperatuus die gemeten kan worden is 300 graden Celcius

 

Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Smart Thermometer