Mini HD camera 2Mp, bewegingsdetectie, nachtvisie Wifi

Mini HD camera 2Mp, bewegingsdetectie, nachtvisie Wifi


Deze camera werkt. Vele camera's hebben op dit moment verbindingsproblemen door computer problemen bij de Chinese leveranciers. Spyplaza.nl heeft alle niet werkende camera's verwijderd uit de voorraad en deze kunnen dan ook niet besteld worden. 


Een mini HD camera 1080P van 4 xm rond en 2 centimeter dik. Deze Mini camera heeft Wifi om ook op afstand te kijken, bewegingsdetectie en een sterke nachtvisie De Lenshoek is zeer groot namelijk 150 graden. De camera werkt zowel op batterij als het lichtnet. Op batterij kan maximaal 75 minuten beelden worden opgenomen. De gratis App wordt gebruikt voor het instellen van de functies van de camera, alarmen te ontvangen en natuurlijk om video en foto's te maken. De DVR ( Digitale Video Recorder) is ingebouwd in de camera en kan maximaal een micro SD geheugenkaart ondersteunen van 128GB.

Only 2 left

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 109,00

Bestelt voor 16.00 op werkdagen. De volgende dag geleverd. lees meer...

Heb je vragen over dit product Bel ons.

Retourneren binnen 14 dagen, betaalde bedrag terug betaald  

Minimaal 1 jaar garantie

Productbeschrijving
Details

Mini HD camera 2Mp, bewegingsdetectie, nachtvisie Wifi

Een mini HD camera 1080P van 4 xm rond en 2 centimeter dik. Deze Mini camera heeft Wifi om ook op afstand te kijken, bewegingsdetectie en een sterke nachtvisie  De camera wordt geleverd met een magnetisch voetje dat 360 graden kan draaien dus de camera kan altijd onder de juiste hoek beelden opnemen. De besturing en instellingen van de camera worden gedaan door een zeer functie rijke *gratis"App.

De mini camera kan ook direct als DVR (Digitale Video Recorder) werken op een micro SD geheugenkaart van maximaal 128GB. De kijkhoek van de lens is groot namelijk 150 graden. Op een volle (oplaadbare) batterij kan de Mini camera 75 werken maar er kan worden opgeladen en opgenomen worden in de dezelfde tijd. 

De App is beschikbaar voor zowel Andriod als Iphone telefoons. De mini camera kan door meerdere mensen tegelijkertijd worden bekeken. Dit onder een strikte beveiliging zodat de toegang is beperkt tot de menesen met de juiste oegang. De App kan verder 4 camera's tegelijker tijd tonen, dus zeer eenvoudig om je hele huis in één keer te overzien.

De mini camera can zowel continue opnemen als op het moment dat er een beweging wordt gedetecteerd. De mini SG kaart wordt in de camera geplaatst. Als je graag de opgenomen beelden wilt veigstellen is er ook de mogelijk om een opslag in de Cloud te nemen. Deze optie is niet gratis en moet je betalen vanuit de App.

Extra informatie
Extra informatie
DVR Functie Ja
Type geheugen Micro SD
Max geheugen 128GB
meegeleverd geheugen Niet meegeleverd
Roll over geheugen Nee
Video Output Nee
Detectie Functie beweging
Video Camera Functie Nee
camera wifi camera
Resolutie 1940x1024
Video formaat AVI
Video codering Nee
Opname snelheid 30bps
Lenshoek 150 graden
Nachtzicht Ja
Foto-Functie Ja
Foto Resolutie Nee
Algemene Functies Nee
Opname tijd 75 minuten
opladen & Opnemen Nee
Geschikt voor Binnen
afstandsbediening Nee
Spanningsbron Accu
Speciale functies Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Mini HD camera 2Mp, bewegingsdetectie, nachtvisie Wifi