Black box camera

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Black box camera Z12

  De black box Z12 is een professionele camera die door zijn veelzijdigheid op vele manieren kan worden ingezet. De black box camera Z12 heeft bewegingsdetectie maar ook geluid, warmte en trilling detectie zijn standaard aanwezig. De lenshoek is 62 graden geeft een ruime dekking van de ruimte die je wilt bewaken. Met een volle accu en bijvoorbeeld trilling detectie kan de camera werken voor circa 90 dagen zonder er naar om te kijken. Er worden duidelijke beelden gemaakt ook bij weinig licht worden en de keuze van de resolutie en de opname snelheid (beelden per seconde) kan de maximale opname tijd worden beinvloed. Op een volle batterij max 8 uur maar de geheugenkaart van 64GB kan zelfs een 192 uur aan opnames opslaan.

  De camera kan op vele manieren worden toegepast, zoals beveiligingscamera maar ook als Dashcam in de auto. 

  Meer info
 • Mini Black box camera ZA18 met Bluetooth besturing

  De mini black box camera.Deze camera heeft zeer uitgebreide functies en zal alle eisen en wensen van de veeleisende gebruiker kunnen invullen. Configureerbaar op de PC dus niet met moeilijke instellingen, Functies als detectie van beweging, warmte, geluid en vibratie maken simpel om de juiste video beelden op te nemen van de gebeurtenissen. Daarbij helpt een opname schema voor 7 dagen om belangrijke tijden later terug te kunnen kijken. Door de lage lichtgevoeligheid van 1.3 LUX zullen de beelden zowel bij daglicht als tijdens de nachtelijke uren duidelijk zijn

  Meer info
 • Cilinder met HD camera, 330" roteerbare lens, DVR en wifi

  De Cilinder heeft een ingebouwde HD camera en maakt deel uit van een professionele groep van verborgen beveiligingscamera's of zogenaamde spy camera’s. De HD camera heeft een 1080P resolutie (1920x1080). De cilinder heeft een Digitale Video Recorder (DVR) voor het oplsaan van de vidoebeelden en de gemaakte foto's. De wifi-module maakt het mogelijk om de beelden direct te kunnen bekijken op een mobiele telefoon, een tablet of een PC waar dan ook ter wereld als er maar internet beschikbaar is. Voor het bekijken maar ook het besturen van de camera wordt er gebruik gemaakt van een zeer krachtige App, die zowel voor Andriod als IOS bescikbaar is. Voor een uitgebreidere beschrijving kijk op de product beschrijving en de extra informatie op deze web pagina Meer info
 • Black box camera Z15

  De black box Z15 is een professionele camera die door zijn veelzijdigheid op vele manieren kan worden ingezet. Bewegingsdetectie maar ook geluid, warmte en trilling detectie zijn standaard aanwezig. De lenshoek van 62 graden geeft een goede dekking van de ruimte die je wilt bewaken. Met een volle accu en bijvoorbeeld trilling detectie kan de camera werken voor circa 90 dagen zonder er naar om te kijken. Er worden duidelijke beelden gemaakt ook bij weinig licht worden en de keuze van de resolutie en de opname snelheid (beelden per seconde) kan de maximale opname tijd worden beinvloed.

  Meer info
 • Black box camera Z16

  De black box Z16 is een professionele camera die door zijn veelzijdigheid op vele manieren kan worden ingezet. Bewegingsdetectie maar ook geluid, warmte en trilling detectie standaard aanwezig. De groothoeklens van 160 graden geeft een zeer goede dekking van de ruimte die je wilt bewaken. Met een volle accu en bijvoorbeeld trilling detectie kan de camera werken voor circa 90 dagen zonder er naar om te kijken. Er worden duidelijke beelden gemaakt ook bij weinig licht worden en de keuze van de resolutie en de opname snelheid (beelden per seconde) kan de maximale opname tijd worden beinvloed. Meer info
 • Black box camera ZIR32

  Deze camera heeft zeer uitgebreide functies en zal alle eisen en wensen van de veeleisende gebruiker kunnen invullen. Configureerbaar op de PC dus niet met moeilijke instellingen, Functies als detectie van beweging, warmte, geluid en vibratie maken simpel om de juiste video beelden op te nemen van de gebeurtenissen. Daarbij helpt een opname schema voor 7 dagen om belangrijke tijden later terug te kunnen kijken. Door de lage lichtgevoeligheid van 1.3 LUX zullen de beelden zowel bij daglicht als tijdens de nachtelijke uren altijd duidelijk zijn

  Meer info
 • Black box HD camera met wifi en DVR

  Een camera met een simpele behuizing maar zeer functioneel om onopgemerkt videobeelden op te nemen maar ook op afstand te kunnen meekijken wat er in een ruimte gebeurd. Door de grote interne batterij kan er 8 uur onafgebroken worden opgenomen. De HD kwaliteit met een resolutie van 1920*1080 geeft een heel scherpe opname.

  Meer info
 • KLein model Black box HD camera 180 " roteerbare lens en wifi

  Een camera in een simpele behuizing maar zeer functioneel om onopgemerkt videobeelden op te nemen en op afstand te kunnen meekijken wat er in een ruimte gebeurd. De 180 graden draaibare lens samen met de lenshoek van 90 graden geeft een kijkhoek van 270 graden.Door de interne batterij van 950 mAh kan er 10 uur onafgebroken worden opgenomen. De HD kwaliteit met een resolutie van 1920x1080 geeft een uitstekende beeld. De wifi module biedt de mogelijkheid om overal ter wereld de beelden life te bekijken en de lenshoek aan te passen om de juiste beelden op te nemen. Deze black box camera is er in twee uitvoeringen. Dit is de kleine uitvoering met afmetingen  van 8x5x3 cm.

  Meer info
 • Black box HD camera 180 " roteerbare lens en wifi

  Een camera in een simpele behuizing maar zeer functioneel om onopgemerkt videobeelden op te nemen en op afstand te kunnen meekijken wat er in een ruimte gebeurd. De 180 graden draaibare lens samen met de lenshoek van 90 graden geeft een kijkhoek van 270 graden.Door de grote interne bateerij van 5000 mAh kan er 10 uur onafgebroken worden opgenomen. De HD kwaliteit met een resolutie van 1920x1080 geeft een uitstekende opname. De wifi module biedt de mogelijkheid om overal ter wereld de beelden life te bekijken en de lenshoek aan te passen om de juiste beelden op te nemen.

  Meer info
 • Lint cam lens voor Black Box Z12

  Een Lint cam lens die de ingebouwde lens van de Z12 vervangt waardoor de Z12 op simpele wijze uit zicht kan worden geplaatst en dus een verborgen camera wordt. Simpel de ingebouwde lens loskoppelen en de lint lens inpluggen. Alle specificaties en functies van de Z12 camera blijven behouden. Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Black Box Camera

wat is een black box camera

In principe kan de black boc camera worden gezien als een verborgen camera omdat de behuizing heel neutraal is. Een zwart kastje wat ergens neergelegd kan worden op een boekenplank of een kastje. Er is een verscheidenheid aan uitvoeringen om alle soorten wensen te kunnen invullen.

In de eerste plaats kan er onderscheid worden gemaakt in black box camera's met alleen een Digitale Video reciorder (DVR) en een uitvoering met een wifi verbinding. De DVR uitvoering neemt de beelden op en met de wifi uitvoering kan er op afstand, dus overal in de wereld, de beelden worden bekeken.

Verder zijn er camera's die alles opnemen en andere hebben een of meer detectie mogelijkheden. Hierbij kan je denken aan bewegingsdetectie, geluidsdetectie, vibratie detectie en zelfs warmte detectie. De camera zal dan starten na het waarnemen van een detectie en stopt automatisch aan het einde van de detectie. Er kan verder onderscheid worden gemaakt tussen maximale opname tijd en standby tijd. er zijn zelfs camera's die meerdere maanden standbij kunnen zijn zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Alleen op het moment van een gebeurtenis kan je de beelden bekijken en zien wat er gebeurd is.