Alles op voorraad
  Op werkdagen voor 15.00 uur bestelt; volgende dag in huis
  Alle producten getest
  Minimaal1 jaar garantie

 

Advies en ondersteuning

Wij willen je graag op ieder moment helpen, zowel bij de keuze van je product maar natuurlijk ook op het moment dat je het product in gebruik neemt. Daarvoor zijn wij telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden of via de email. Telefoonnummer 0653860666 of support@spyplaza.nl. U kunt ons ook via Whatsapp bereiken onder Spyplaza.

Advies

Er zijn momenten in je leven of carriere dat je graag gebruik wilt maken van spy producten. Het kan zijn dat je een sollicitatie- of beoordelingsgesprek wilt opnemen, mee wilt luisteren wat er in een ruimte wordt gezegd, beelden wilt vastleggen van een ontmoeting of permanent camera bewaking wilt hebben van een terrein, huis of winkel. De grote vraag is dan altijd wat is er beschikbaar, is het toepasbaar en hoe werkt het. We proberen om de beschrijvingen van onze producten zo goed en gedetailleerd mogelijk te maken. Maar we realiseren ons dat het soms echt moeilijk is om alles te doorgronden. Wij zijn altijd bereid om te luisteren naar uw probleem, mee te denken over oplossingen en u daad werkelijk van advies te dienen. Wij zullen ook aangeven als het niet mogelijk is om iets te realiseren. Vragen staat vrij en op deze manier weten we vrijwel zeker dat je de jusite keuze maakt. Onder iedere web pagina een lijst met onderwerpen die meer gedetailleerde informatie geven Klik op de link/URL en je hebt achetrgrnd informatie.

Ondersteuning

Na ontvangst van je product maar ook op later moment kan het zijn dat je vragen hebt over de werking van het product. Dat is volkomen logisch want de meeste producten die wij verkopen zijn vaak technisch complex maar vragen ook de nodige kennis van andere omgevingen waarmee moet worden samengewerkt. Soms is dat het gebruik van de PC, een koppeling aan het internet of het gebruik op je mobiele telefoon. De meeste gebruiksaanwijzingen zijn vaak in het Engels maar we proberen  ook om Nederlandse handleidingen te maken. wij verwachten niet iedereen al deze kennis voorradig paraat heeft. Soms kan het uit proberen zeer frusterend werken, want je wilt zo graag een product goed werkend zien. Dus als er een vraag is over de bediening of integratie met andere technische omgevingen neem dan contact met ons op. Wij zullen proberen om een heldere manier je te helpen. 
Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.