Alles op voorraad
  Op werkdagen voor 15.00 uur bestelt; volgende dag in huis
  Alle producten getest
  Minimaal1 jaar garantie

 

Onze andere websites

The Young Trade en Trends B.V. heeft een aanl websites onder haar beheer. De reden voor het aanbieden van onze producten  via verschillende websites is dat onze producten heel divers zijn. We hebben dan ook geprobeerd een duidelijke structure aan te brengen in ons aanbod.

www.gabstore.nl

Dit is onze oudste website. De oorspronkelijke website richt zich op electronische gadgets en Bijoux. Door onze groei in ons aanbod is de website uit gegroeid tot een elctronich warenhuis waar van alles te vinden was. Jammer genoeg heeft de website heeft problemen gekregen met een van de goedbekende zoekmachines. De gebruikte advertentie teksten zoals als spy producten werden als uitlokking van oneerlijk bepoordeeld. Dit was tegen de beleidsregels van de zoekmachine en daarom mocht er niet meer worden geadverteerd. Daar was geen oplossing voor te vinden dus de website zal op termijn verdwijnen.

www.draadgordijn.nl 

www.draadgordijn.nl biedt allerlei soorten van gordijnen die gebruikt kunnen worden als decoratieve gordijnen in een ruimte als afscheiding maar ook als vliegengordijn of vitrage.. Er zijn draadgordijnen en verschillende soorten metaalgordijnen.

www.huisentuinstore.nl

Deze website neemt de producten over van gabstore die van toepassing zijn voor het gebruik in en rondom huis, de tuin maar ook op het gebied van Lifestyle.

www.spyplaza.nl

Dat is de website waarin wij ons totale aanbod van camera's, spy producten, beveiligingscamera's  en alarmsystemen aanbieden.Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.