Alles op voorraad
  Op werkdagen voor 15.00 uur bestelt; volgende dag in huis
  Alle producten getest
  Minimaal1 jaar garantie

 

Een beschrijving van onze organisatie

Spyplaza.nl is één van de webshops van The Young Trade & Trends B.V.. Spyplaza.nl is de vervangende website voor www,gabstore.nl. Door technische problemen hebben wij Gabstore.nl opnieuw moeten bouwen onder een andere naam. Dat is deze website www.spyplaza.nl.

The Young Trade & Trends B.V. is een import- en exportbedrijf dat zich bezighoudt met het vinden van innovatieve producten op verschillende gebieden zoal Life Style producten, elektronische Gadgets, Spy-producten en beveiligingsproducten, zoals bewakingscamera’s, alarmsystemen en complete sets bewakings- plus beveiligingsproducten voor zowel thuis maar ook zakelijk gebruik. Als laatste specialiteit hebben wij een totaal aanbod van (action) camera’s

Wij zoeken altijd naar de nieuwste snufjes die ons leven aangenamer maar ook soms spannender kunnen maken. Het streven is om iedere week een nieuw product te lanceren wat (nog) geen bekendheid heeft in West Europe.

Wij verzorgen zelf het vinden van nieuwe producten door gebruik te maken van een uitstekend netwerk van trendwatchers in Azië en de rest van de wereld. Dit netwerk zorgt ervoor dat we altijd de nieuwste technieken en producten op de markt kunnen brengen. 

Doordat wij de Chinese taal beheersen zorgt ons netwerk van specialisten voor dat we niet alleen de nieuwste producten vinden maar ook zeker stellen dat er een uitstekende kwaliteit geleverd wordt door de fabrikanten. Mede hierdoor kunnen wij op de meeste producten een goede garantie verlenen. Als laatste belangrijke punt is dat we de kennis in huis hebben, maar ook kunnen vertrouwen op de kennis van onze leveranciers bij het oplossen van mogelijke problemen in het gebruik van onze geleverde producten. Verder zorgt deze samenwerking of partnership met onze leveranciers dat wij gebruik kunnen maken van nieuwe product updates als die beschikbaar komen.

Wij hebben meerdere webshops, die zich toespitsen op verschillende producten en markten. Drie andere webshops zijn www.draadgordijn.nl www.huisentuinstore.nl en uiteraard www.gabstore.nl

Wij nodigen je uit om eens kennis te nemen van de specifieke producten op deze webshops.Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.