Welkom op de nieuwe shop van Spyplaza!! 

 

scan producten

Waarom Anti Spy Producten?

Er zijn momenten waarop je zeker wilt zijn van je privacy. Vele zullen dan denken aan illegale of oneerlijke praktijken zoals ontrouw of illegale handelingen. Maar denk met name is aan het moment dat je een gesprek voert met een klant over de inzet van je diensten of als er een vergadering is op het werk waar een aantal strategische beslissingen worden besproken. Dat zijn momenten waarop je zeker wilt weten dat de informatie alleen binnen de groep mensen blijft en niet in verkeerde handen zoals concurrentie zal vallen. Dat zijn de momenten waarop je Anti Spy producten kan gebruiken om verborgen camera's, meeluister apparatuur en of GPS trackers wilt kunnen vinden. De anti spy producten bieden de mogelijkheid om je te beschermen tegen ongewenste camera's en andere apparatuur die informatie over jou kan doorgeven aan andere (ongewenste) personen.

Wat voor Anti Spy producten zijn er?

Om zeker te zijn dat de ruimte/auto geen camera's, meeluisterapparatuur of GPS apparatuur ingezet kunnen worden door de tegenpartij kan je of de ruimte/auto scannen of je kunt de signalen blokkeren. Er zijn dus scanners die zowel een lens, als een GSM of vergelijkbaar apparaat kunnen vinden. Er is daar en tegen ook apparatuur die het mogelijk maakt om deze signalen te blokkeren met zogenaamde jammers. Scannen mag maar jammers zijn niet toegestaan. Spyplaza heeft geen jammers en zal daar ook geen advies in geven. Het inzetten van jammers kan levensgevaarlijk zijn met name bij het blokkeren van mobiele telefoons.

Scanners

Er zijn veel verschillende scanners beschikbaar, van een relatief simpele scanner voor GSM signalen, wifi signalen en detecteren van lenzen. er zijn een paar punten waarop moet worden gelet bij de keuze voor een scanner. Belangrijk is om een scanner te kiezen die een breed frequentie spectrum kunnen scannen. Verder is het van belang om te afstand van de waarneming.

Hoe moet je scanner gebruiken?

De feedback van de scanner of in ander woorden de wijze waarop de scanner kenbaar maakt of er een apparaat is gevonden kan zowel een toon zijn of een indicatie met LED. Het beste is om met de scanner door de ruimte heen te lopen en deze naar alle mogelijk hoeken te bewegen. De waarneming kan zijn door een toon, die in hoogte veranderd, een trilling of door middel van een meter die uitslaat vaak met LED. hoe sterker de feedback hoe dichter je in de buurt komt. Er is zelfs een scanner die je (ongezien) bij je kun dragen en die door een trilling aangeeft dat er een Bug is gedetecteerd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het inzetten van RF (radio Frequentie) scanners of anti spy producten bieden je de zekerheid dat er geen verborgen camera's, afluister apparatuur of GPS apparatuur in de directe omgeving worden gebruikt. Je kan je privé activiteiten zoals een vertrouwelijk gesprek rustig voeren zonder bang te moeten zijn dat er ongewenste personen mee- luisteren of kijken.Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.