Alles op voorraad
  Op werkdagen voor 15.00 uur bestelt; volgende dag in huis
  Alle producten getest
  Minimaal1 jaar garantie

 

Kwaliteit van onze producten

Kennis van spy producten

Bij de aanschaf van spy of beveiligingsproducten is betrouwbaarheid uitermate belangrijk. Je wilt tenslotte zeker weten dat de camera, afluistersysteem of beveiligingscamera goed werkt op het moment dat dit nodig is. Als het niet naar behoren werkt kan het soms heel lastig zijn om deze situatie opnieuw te zien. Wij streven dan ook naar de hoogst mogelijke betrouwbaarheid van de producten die wij leveren.

Kennis van de leveranciers

Door onze kennis van de leveranciers, kennis van de producten maar ook de locale taal zijn wij in staat om de beste producten te selecteren in prestatie en kwaliteit. Wij bezoeken onze leveranciers op regelmatige basis. Daardoor kunnen we kijken welke producten er aan komen, eventuele aanpassing te bespreken voor de West Europese markt. Als het product gereed is voor productie zal het product eerst door ons locale team worden getest, daarna komt het naar Europa en wordt het nogmaals uitvoerig getest. Hierna weten we dat het product voldoet aan onze eisen en specificaties. Ieder product wat wordt verstuurd wordt afzonderlijk getest en zal gedurende een bepaalde periode aan worden gezet. Op deze manier kunnen er eventuele zwakke componenten worden uitgefilterd. Het uiteindelijke product wat wordt dan verstuurd vanuit de fabrikant. Op deze manier weten wij zeker dat het product aan onze eisen en wensen voldoet.

Garantie

Het is in het algemeen allemaal complexe technische apparatuur en software. Jammer genoeg kan het soms voorkomen dat een product toch niet goed functioneert als je het ontvangt. Daarvoor geven wij minimaal 1 jaar garantie. Is een product niet goed of gaat het stuk binnen de garantie periode dan stuur je het product terug naar ons. Er wordt onderzocht wat er aan mankeert en zo nodig gerepareerd of vervangen door een nieuw product. Mocht een product niet meer leverbaar zijn dan zal er een vervangend product worden aangeboden.Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.