Alles op voorraad
  Op werkdagen voor 15.00 uur bestelt; volgende dag in huis
  Alle producten getest
  Minimaal1 jaar garantie

 

Meeluisteren afluisteren

Er zijn momenten waarop je behoefte hebt aan een mogelijkheid om een gesprek te kunnen vastleggen om dat later nog eens te kunnen beluisteren. Soms ben je onderdeel van het gesprek maar op andere momenten wil je mee kunnen luisteren naar een gesprek of een gebeurtenis op een andere locatie waar je niet bij aanwezig kunt zijn of plaatsvind in een kamer of kantoor naast je./p>

Er zijn verschillende mogelijkheden om deze vastlegging te doen. Wanneer je bij het gesprek aanwezig bent dan kan je gebruik maken van een verborgen camera of een zogenaamde "voice recorder". Daarvoor zijn vele verschillende mogelijkheden en verwijzen we graag naar een andere pagina op deze website (spypen). Deze camera’s kunnen zelf beelden en geluid opslaan of op afstand bekijken via een internetverbinding op je mobiele telefoon of een tablet. Dit vraagt wel wat planning want je wilt de camera starten op het moment dat het gesprek plaatsvindt.

Een andere mogelijkheid is om een zogenaamde meeluister apparaat te gebruiken of een zogenaamde Audio monitor. Dit apparaat leg je op de locatie die je wilt beluisteren. Al deze apparatuur is uitgerust met een klein mobiel die je van iedere plek in de wereld kunt bellen en dan ook direct kan luisteren naar het gesprek. Sommige apparatuur biedt de mogelijkheid om geluid waar te nemen en dan zelfstandig te kunnen uitbellen naar een van tevoren ingesteld nummer. Er is een mobiele SIM kaart nodig met een geldig (prepaid) abonnement. Dit soort apparatuur is er in vele verschillende vormen en op de volgende webpagina’s worden deze beschreven en u deze ook kunt bestellen.

Wat is er beschikbaar?

  • Audio monitor op batterij via GSM
  • Audio monitor op het lichtnet via GSM
  • Audio monitor op batterij via internet
  • Audio monitor op het lichtnet via internet

Waar moet u opletten:

Erg belangrijk is hoe lang wilt u de apparatuur gebruiken. Enige uren dan is een batterij uitvoering een prima oplossing. Wilt u over een langere periode monitoren dan is een oplossing op het lichtnet aan te raden. Een alternatief kan zijn om een Powerbank aan te sluiten om de stroomvoorziening voor een langere tijd in stand te kunnen houden.Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.