Alles op voorraad
  Op werkdagen voor 15.00 uur bestelt; volgende dag in huis
  Alle producten getest
  Minimaal1 jaar garantie

 

GPS tracker in hondenhalsband

€ 139,00

De GPS tracker is beschikbaar als draagbare tracker maar ook te leveren in een hondenhalsband. In de versie van honden halsband wordt de GPS tracker geleverd met een rubberen omhulsel en een halsband die aan het omhunsel kan worden bevestigd. Voor de details bekeek de bijgeplaatste foto's

DE GPS tracker is absoluut waterdicht en is stevig verpakt in het rubberen omhulsel waardoor verlies tot een minimum is beperkt.

De GPS tracker is zeer nauwkeurig en zal de locatie van de hond accuraat aangeven binnen 5 tot 10 meter. Daarnaast heeft de GPS tracker de mogelijk om een geluidssignaal te geven inclusief lichtjes als er vanuit de App een Zoek opdracht wordt gegeven.

De Tracker gaat lang mee. Op een volle batterij circa 36 uur continue gebruik. Als de halsband wordt afgedaan en neergelegd dan zal de tracker automatisch in slaap gaan. Hiermee wordt de batterij bespaard en zal deze vele dagen meergaan.

De GPS tracker kan worden gevolgd in een App op de mobiele telefoon. Deze App (Aibeile) is zeer functioneel en is bovendien in het Nederlands.

GPS tracker in hondenhalsband

De GPS tracker in hondenhalsband biedt de mogelijkheid om uw huisdier te volgen en terug te vinden. De GPS tracker is een draagbare tracker die in een latex omhulsel wordt geplaatst en dan aan een halsband wordt bevestigd. De locatie van de hond is binnen een afstand  van 5 tot 10 meter.

De functionaliteit van deze kleine GPS tracker is een combinatie van de tracker en de bijbehorende App (Aibeile). De GPS tracker biedt de hardware ondersteuning voor alle mogelijkheden die door de App worden geboden. Denk aan realtime locatie bepaling, val detectie alarmering, twee weg communicatie, geofencing, SOS alarmering en een klokje.

Deze laatste functies zijn natuurlijk niet van toepassing voor de hond, maar aangezien de tracker eenvoudig uit de halsband is te verwijderen kan deze ook op andere manieren worden gebruikt.

Specificatie

De GPS tracker maakt gebruik van verschillende manieren om de locatie te bepalen. GPS, wifi en LBS gebruik makend van 4G mobiel netwerk. De gebruikte (LDS) antenne geeft een uitstekend resultaat ook in gebieden met een zwak signaal.

De ingebouwde Lithium batterij (900mAh) wordt opgeladen door een standaard USB oplader met een magnetisch oplaadcontact (meegeleverd). Een volledig opgeladen batterij gaat bij continue gebruik circa 35 uur mee. Als de halsband wordt afgedaan en wordt neergelegd dan zal de GPS tracker automatisch in slaap gaan. Bij het oppakken van de halsband wordt de tracker weer geactiveerd. Op deze manier wordt de batterij gespaard en zal vele dagen meegaan.

Naast het doorgeven van de accurate locatie (binnen 5 meter) worden de locatie gegevens ook opgeslagen voor een periode van 3 maanden. Hiermee is het mogelijk om in de App te kijken wat de genomen routes zijn geweest.

Een bijkomende functie van de GPS tracker is dat deze reageert op een zoekopdracht. Dus als je in de buurt komt van de hond dan kan je een commando sturen voor het zoeken. De tracker zal een geluidssignaal geven en de lampjes zullen oplichten. Daarmee is de hond dus gemakkelijker op te sporen.

De GPS tracker moet worden voorzien van een SIM kaart met een bel tegoed en een Data tegoed. Het bel tegoed wordt voornamelijk gebruikt voor de gesprekken en het data tegoed voor het doorgeven van de GPS waargenomen locaties.

De App Aibeile heeft een zeer grote functionaliteit en één van de grote voordelen is dat Aibelle in het Nederlands is

Een kleine GPS tracker in een hondenhalsband. Heb je ook de behoefte om je weggelopen hond terug te vinden dan is de fraaiste oplossing. Klein, accuraat en gaat lang mee.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GPS tracker in hondenhalsband


Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.