Muur microfoon

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Muur microfoons

Muur microfoons nemen een speciale plaats in afluister apparatuur. Met deze microfoons kan je geluiden/gesprekken beluisteren die aan de andere kant van de muur worden gevoerd. Je hoeft dus niets van te voren te plaatsen in de ruimte, maar houdt de muur microfoon tegen de muur om te kunnen meeluisteren. Er zijn verschillende uitvoeringen van de muur microfoon van een semi profesionele uitvoering met alleen luisteren via oordopjes tot zeer gevoelige muur microfoons zelfs met een opname mogelijkheid op een geheugenkaart. 

Het gebruik is simpel. Plaats de muur microfoon tegen de deur of plaats de sonde in de opening van een slot. Door het verdraaien van de volume knop kan je direct de gevoeligheid instellen voor een optimaal resultaat. De profesionele muur microfoon kan zelfs op verschillende gevoeligheden worden ingesteld met verschillende frequentie profielen.

Voordeel is dat de muur microfoon simpel in gebruik is maar het nadeel is dat je altijd aanwezig moet zijn om de microfoon te bedienen. Dat is dan ook het verschjil met een GSM afluister apparaat of een camera die  beide automatisch kunnen starten als er geluid wordt waargenomen.