Alles op voorraad
  Op werkdagen voor 15.00 uur bestelt; volgende dag in huis
  Alle producten getest
  Minimaal1 jaar garantie

 

Black box camera

Black Box Camera

wat is een black box camera

In principe kan de black box camera worden gezien als een verborgen camera omdat de behuizing heel neutraal is. Een zwart kastje wat ergens neergelegd kan worden op een boekenplank of een kastje. Er is een verscheidenheid aan uitvoeringen om alle soorten wensen te kunnen invullen.

In de eerste plaats kan er onderscheid worden gemaakt in black box camera's met alleen een Digitale Video reciorder (DVR) en een uitvoering met een wifi verbinding. De DVR uitvoering neemt de beelden op en met de wifi uitvoering kan er op afstand, dus overal in de wereld, de beelden worden bekeken.

Verder zijn er camera's die alles opnemen en andere hebben een of meer detectie mogelijkheden. Hierbij kan je denken aan bewegingsdetectie, geluidsdetectie, vibratie detectie en zelfs warmte detectie. De camera zal dan starten na het waarnemen van een detectie en stopt automatisch aan het einde van de detectie. Er kan verder onderscheid worden gemaakt tussen maximale opname tijd en standby tijd. er zijn zelfs camera's die meerdere maanden standbij kunnen zijn zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Alleen op het moment van een gebeurtenis kan je de beelden bekijken en zien wat er gebeurd is.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina


Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.