Alles op voorraad
  Op werkdagen voor 15.00 uur bestelt; volgende dag in huis
  Alle producten getest
  Minimaal1 jaar garantie

 

Camera producten

Je bent op zoek naar een camera?  Spyplaza heeft een grote collectie aan verschillende camera's. Spy camera's ingebouwd bijvoorbeeld in een klokje, een wekker, een powerbank een luidsprekerk enz. of een beveiligingscamera draadloos/wifi voor binnen of buiten op zonnepaneel. Spyplaza kan de oplossing bieden die u zoekt. Dus wilt u iets opnemen in een ruimte met een (verborgen) camera of rondom uw pand maak een selectie uit de beschikbare camera's.

Spy camera's


Spyplaza.nl heeft een van de grootste collecties aan spy camera's. Voor bijna iedere situatie hebben wij wel een geschikte camera. Dit kunnen camera;s zijn die al in gebouwd zitten in een gebruiksvoorwerp zoals een klokje met camera, een rookmelder met camera, een wandklok met camera. Er zijn ook inbouw camera's die je zelf in een gebruiksvoorwerp kan plaatsen zoals een boek in een boekenkast, een pop of knuffelbeer, ingebouwd in een plafond. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een verborgen camera te plaatsen.

Waarom een spy camera plaatsen

Er zijn verschillende behoeftes om een camera te plaatsen en daar hoeven we ons niet voor te schamen. Er zijn nu eenmaal momenten waarop we willen vastleggen of willen meekijken naar wat er in een ruimte gebeurd. Voorbeelden zijn het bewaken van onze kostbaarheden, het vastleggen van de activiteiten van onze medewerkers, onze levenspartner of onze kinderen en het gebruik van de afrekensystemen in onze winkel of restaurant. Heel vaak is er ook een situatie om senioren of mensen waar we voor zorgen te monitoren om te kunnen ingrijpen als er iets fout gaat.

Soorten spy camera's

Er zijn dus veel verschijningsvormen van spy camera's maar er zijn ook technische aspecten die van belang zijn bij de keuze voor de aanschaf van een spy camera:

  • alleen opnemen
  • op afstand kunnen bekijken 
  • nachtzicht
  • beweginsdetectie
  • resolutie
  • is er een wifi verbinding
  • GSM camera
  • binnen 
  • buiten
  • zichtbaar of verborgen

Keuze maken voor een Spy camera

In het keuze menu wordt zoveel mogelijk onderscheidt gemaakt naar de verschillende mogelijkheden. Vindt je geen camera die je geschikt lijkt of hebben je andere technische vragen neem dan contact op. Dit kan per email support@spyplaza.nl of telefonisch. Wij geven je graag advies over de alle verschillende mogelijkhedenCopyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.