Welkom op de nieuwe shop van Spyplaza!! 

 

Bestellen en verzenden

order

Je hebt een keuze gemaakt en weet wat je wilt bestellen, plaats dan het product in de winkelwagen en ga naar de Kassa. De pagina van de kassa bestaat uit een webpagina waarop alle relavante informatie van je bestelling staan met een overzicht van de totale kosten. Hier kan je een account maken als we je in de toekomst ook mogen verwelkomen of je gebruikt een gast account. Het voordeel van een eigen account is dat je bij terugkomst op een later tijdstip deze gegevens niet meer hoeft in te vullen. Je kan een factuur adres inbrengen en eventueel een ander afleveren adres.

Betalen

Dan is er een keuze uit vele verschillende manieren van betalen. Alles wordt afgehandeld door een intemediaar (multisafepay) die zorgt voor een korrecte afwerking voor jou en voor ons met een waarborg dat je bankgegevens niet aan ons worden doorgegeven,

Als je kiest voor een uitgestelde betaling via de firma Klarna vergeet dan niet om je geboortedatum in te brengen. Er mag namelijk geen uitgestelde betaling worden geaccepteerd als je jonger bent dan 18 jaar.\

Na het afronden en betalen is de bestelling geplaatst. Dit zal per emal worde bevestigd. Als je voor 16.00 uur op een werkdag he bestelling hebt afgerond en betaald zal het pakket binnen 24 uur worden afgeleverd. Op vrijdag besteld wordt er wel in Nederland op de zaterdag afgeleverd maar niet in België. 

verzending

Als je bestelling inclusief de betaling voor 16.00 uur op een werkdag bj ons binnen is dan worden de bestelde producten dezelfde dag verstuurd. Het versturen van je bestelling wordt geregeld via de firma Keendelivery. Deze firma zal ook een bevestigings email sturen met daarin de naam van de vervoerder en de track & trace code van je bestelling. Op dit moment wordt het uiteindelijke transport geregeld door DHL. Op een later moment zullen de verzendmogelijkheden worden uitgebreid zodat er een keuze zal zijn wanneer je het pakket wilt krijgen.

 



Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.