Welkom op de nieuwe shop van Spyplaza!! 

 

Black box camera bewegingsdetectie met 1 maand standby

€ 179,00

Deze Black Box HD camera onderscheidt zich door het kunnen detecteren van beweging en maken opnames door glas. De camera kan dus binnen achter een raanm worden geplaatst en zal de activiteiten aan de andere kant van het raam waarnemen en opnemen. De Black Box camera kan dus niet worden verwijderd of worden vernield

De black Box HD camera moet worden uitgerust met een micro SD geheugenkaart van maximaal 256GB. Op de 256GB geheugenkaart kan maximaal 156 uur video worden opgeslagen. Door de functie \"Circular Recording\"in te schakelen worden als de geheugenkaart vol is de oudste opnames overschreven. Hiermee heb je altijd de meeste recente opnames op de geheugenkaart staan. De opname lengte kan worden ingesteld zodat er kleinere stukken video zijn wat het zoeken vergemakkelijkt. De opnames kunnen achterelkaar worden afgespeeld en er zal geen onderbreking zijn tussen de verschillende opnames.

De lens van de camera heeft een lenshoek van 120 graden en is van het type Star Light.  Dit betekent dat de de video opnames bij minder licht nog steeds een goed resultaat geven. Als je ook tijdens de donkere periode van de avond of nacht opnames wilt maken dan raden wij een IR lampje aan zoals de ZA22. IR verlichtingsbox (spyplaza.nl).

De Black Box camera is een uitstekende camera om zowel binnen als buiten uw bezittingen te beschermen.

 

Deze Black Box HD camera onderscheidt zich door het kunnen detecteren van beweging en maken opnames door glas. De camera kan dus binnen achter een raanm worden geplaatst en zal de activiteiten aan de andere kant van het raam waarnemen en opnemen. De Black Box camera kan dus niet worden verwijderd of worden vernield.

De black Box HD camera moet worden uitgerust met een micro SD geheugenkaart van maximaal 256GB. Op de 256GB geheugenkaart kan maximaal 156 uur video worden opgeslagen. Door de functie "Circular Recording"in te schakelen worden als de geheugenkaart vol is de oudste opnames overschreven. Hiermee heb je altijd de meeste recente opnames op de geheugenkaart staan. De opname lengte kan worden ingesteld zodat er kleinere stukken video zijn wat het zoeken vergemakkelijkt. De opnames kunnen achterelkaar worden afgespeeld en er zal geen onderbreking zijn tussen de verschillende opnames.

De lens van de camera heeft een lenshoek van 120 graden en is van het type Star Light.  Dit betekent dat de de video opnames bij minder licht nog steeds een goed resultaat geven. Als je ook tijdens de donkere periode van de avond of nacht opnames wilt maken dan raden wij een IR lampje aan zoals de ZA22. IR verlichtingsbox (spyplaza.nl).


Technische specificatie


Meer informatie
DVR FunctieJa
Type geheugenMicro SD
Max geheugen256GB
meegeleverd geheugenNiet meegeleverd
Roll over geheugenJa
Detectie Functiebeweging
Video Camera FunctieJa
camerabeveiligingscamera, Verborgen camera
Resolutie1920x1080
Video coderingMPEG-4
Opname snelheid30bps
Lenshoek120
NachtzichtJa
Foto-FunctieJa
Algemene FunctiesStandby 1maand op bewegingsdetectie
Opname tijd 9 uur continu
opladen & OpnemenJa
Geschikt voorBinnen
afstandsbedieningNee
Spanningsbronoplaadbare batterij
Speciale functiesWerkt door een raam
Afmeting9 x 5.8 x 2.8 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Black box camera bewegingsdetectie met 1 maand standby


Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.