Alles op voorraad
  Op werkdagen voor 15.00 uur bestelt; volgende dag in huis
  Alle producten getest
  Minimaal1 jaar garantie

 

Black box mini camera Z16, 3 detectie methodes groothoeklens 160 graden

€ 129,95
De black box Z16 is een professionele camera die door zijn veelzijdigheid op vele manieren kan worden ingezet. Bewegingsdetectie maar ook geluid, warmte en trilling detectie standaard aanwezig. De groothoeklens van 160 graden geeft een zeer goede dekking van de ruimte die je wilt bewaken. Met een volle accu en bijvoorbeeld geluidsdetectie kan de camera werken voor circa 90 dagen zonder er naar om te kijken. Er worden duidelijke beelden gemaakt ook bij weinig licht worden en de keuze van de resolutie en de opname snelheid (beelden per seconde) kan de maximale opname tijd worden beinvloed.

Z16 Black Box camera Z16

De Zetta black Box camera familie

De Black Box camera is op vele verschillende manieren inzetbaar zowel als beveiligingscamera maar ook als een verborgen camera of als Dashcam. De Black Box Z16 camera heeft een scala aan zeer bruikbare functies zoals detectie van beweging, geluid en (menselijke) warmte, maar ook de mogelijkheid om een opnameschema te maken voor 7 dagen, De groothoeklens van 160 graden geeft een compleet beeld van de ruimte die je wilt bewaken/controleren.

De Black Box camera Z16 is klein (10.2 x 4.3 x 1.9 cm) zodat de camera bijna overal onopvallend kan worden neergelegd. De lens is draaibaar zodat de juiste positie voor de opnames kan worden ingesteld. Deze camera heeft verder een grote lenshoek van 160 graden.

Het configureren van de Black Box camera Familie

Deze Black Box camera maakt deel uit van een familie van Black Box camera’s. Buiten de krachtige detectie functies onderscheidt deze Black Box camera zich vooral door de gebruikersvriendelijke manier waarop de camera wordt geconfigureerd. Niet zoals met heel veel cameras door moeilijke opdrachten te moeten programeren. Op de PC wordt standaard een programma geleverd die het mogelijk maakt op overzichtelijke wijze de verschillende functies aan en uit te zetten. Ook het inbrengen van het opname schema voor de volgende 7 dagen is onderdeel van deze software. 

De opnametijd van de Z16 Black Box Camera

De camera kan continue opnemen en de opname tijd is afhankelijk van de grote van de geheugen kaart en de stroomvoorziening. Op een volle batterij kan er maximaal 10 uur opnames worden gemaakt. Aangesloten op het lichtnet is het bij het gebruik van een geheugenkaart van 256GB maximaal 750 uur. Door gebruik te maken van een of meer detectie methodes kan de opnametijd sterk worden vergroot. De camera neemt dan alleen op als er een detectie is van bijvoorbeeld geluid of trillingen. Als je trilling detectie inschakelt dan kan er met een vol geladen batterij een standby tijd worden gerealiseerd van 90 dagen.

De lichtgevoeligheid van de Z16 Black Box Camera

De lichtgevoeligheid van de camera kan worden ingesteld op daglicht, nacht of automatisch. De lichtopbrengst is 1,3LUX. Indien de ruimte waar de camera wordt geplaatst te duidter is om de beelden goed te kunnen onderscheiden is er een additionele IR box (ZA22) beschikbaar die onafhankelijk van de Black Box Z16 camera werkt. Deze additionele box de ZA22 staat bij de gerelateerde producten.

Functie beschrijving

7-dagen circulaire planning voor opnames

 

Hiermee kunt je zelf bepalen voor een 7-daagse periode wanneer er opnames gemaakt moeten worden.

Bewegingsdetectie

Deze functie start de opname bij het waarnemen van een beweging. Je weet dus precies wanneer er iets is gebeurd en het bespaart ruimte op de geheugenkaart

Goede opnames met weinig licht.

 

Hele duidelijk beelden bij een lage lichtopbrengst. Sensor gevoeligheid is 1.3V/lux-sec.

10 uur onafgebroken video opnames

1GB memory is een opname van 3 uur video. Door een 64GB geheugenkaart te gebruiken kan er 192 uur onafgebroken video opnames worden opgeslagen.

 

Op volle batterijen kan je gemakkelijk max 24uur opnames maken.

 8 uur opname op batterij

Circulair Recording

Als de geheugenkaart vol is dan worden de oudste opnames automatisch overschreven

Opsplitsen van de opname

De video opnames kunnen in blokken van 10, 15 of 20 minuten worden opgeslagen, zodat deze gemakkelijk op een videowebsite kan worden gezet. Gesplitste video verliest hierdoor geen beelden.

Timestamp

Je kan kiezen of er een tijdsstempel op de opname wordt gezet zodat het je precies weet wanneer de opnames zijn gemaakt.

Selecteerbare Resolutie

Selecteer tussen VGA (640x480) en QVGA (320x240) afhankelijk van je behoefte. VGA geeft een betere kwaliteit maar QVGA geeft een langere opname tijd.

Dag/nacht Mode

Als er altijd voldoende licht is stel dan Dag in. Als het te donker is stel Nacht in. Als de licht condities telkens wisselen stel dan automatisch in.

Optioneel Flip Vertical Recording

Stel "Enable" in als de Z16 omgedraaid wordt gebruikt

Optioneel Mute

Stel in als er geen geluid moet worden opgenomen

Geluidsdetectie opname

Maakt alleen opnames als er geluid wordt waar genomen.

Meer informatie
DVR FunctieJa
Type geheugenMicro SD
Max geheugen64GB
meegeleverd geheugenNiet meegeleverd
Roll over geheugenJa
Detectie Functiebeweging, Geluid, trilling, warmte
Video Camera FunctieJa
cameraVerborgen camera
Resolutie1280x960
Video formaatMPEG4
Opname snelheid15bps, 30bps
Lenshoek160
NachtzichtJa
Foto-FunctieNee
Opname tijd 10 uur continue
opladen & OpnemenJa
Geschikt voorBinnen
afstandsbedieningNee
SpanningsbronLichtnet, oplaadbare batterij
Speciale functiesconfigureren met PC
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Black box mini camera Z16, 3 detectie methodes groothoeklens 160 graden


Copyright © 2021 The Young Trade & Trends B.V. Alle rechten voorbehouden.